torstai 24. marraskuuta 2011

Yöelämää

Miähen ollessa reissussa viikonloppuna sain loistavan idean. Pikku Ukko nukkui alkuun meidän välissä, josta siirtyi muutaman viikon ikäisenä äippäpakkauksen laatikkoon. Laatikon käydessä ahtaaksi poika sai yösijakseen parvekevaunujen kopan, joka harvoin on parvekekäytössä. No juu, kyllähän se on jo aika ahtaaksi käynyt sekin, mutta oliko ihan pakko ruveta tuota rutiinia rikkomaan juuri silloin, kun olen itsekseni pojan kanssa? Minä siis siirsin pojan ihan normipinnikseen, johon on tosin toiseen reunaan kääritty täkki, ettei Pikku Ukko vallan huku sängyn uumeniin. Tilaa kuitenkin lienee ruhtinaallisesti edellisiin ratkaisuihin verrattuna, koska liikehdintää, ähinää ja kaikenlaista yöelämää kuuluu pitkin yötä. Syömisiin asia ei onneksi ole vaikuttanut, vaan edelleen menemme kahden pysähdyksen taktiikalla, mutta omat unet ovat aika vähäisiä, kun pompin vähän päästä katsomaan, että onko toisella joku hätä. Toissayönä Miäs vielä intoutui keskustelemaan unissaan ja sekös minua riemastutti. Minä siis makaan näiden kahden nukkuvan miehen välissä ja yritän olla herättämättä kumpaakaan omalla valvomisellani. Onneksi Miäs antaa minun tilanteen niin salliessa nukkua pidempään aamulla.

Tänään taitaa olla kp 24. Kierto siis lähestyy jännittävästi loppuaan. Tai noh, ei kai siinä mitään jännitettävää ole. Mukaoireita on edelleen suhteellisen paljon, mutta yritän suhtautua niihin mahdollisimman realistisesti. Oikeasti en voi tietää miten kroppani elää synnytyksen jälkeen näiden oireiden ja kierron suhteen, joten turhaan niitä oireita on edes kytätä. Kyttään silti. Päätä on särkenyt viimeiset viisi päivää, mutta tänään on särytön päivä. Päänsärkyyn on liittynyt myös kuvotusta, joka sekin tänään loistaa poissaolollaan. Rehellisyyden nimissä on kuitenkin myönnettävä, että olen tehnyt kaksi (2!!!) testiä jo kierron tässä vaiheessa. PregCheck antoi viivanpaikan tai Miähen sanoin "viivan varjon", mutta pienen pieni googlaus tiputti minut nopeasti maanpinnalle. Testi tuppaa noita paikkoja piirtelemään ihan ilman syytä, joten se toivo siitä sitten. ClearBlue toimii samoin ja kun sen kerran tiedän, niin miksi edes ostan ko. testiä???

2 kommenttia:

 1. Ensimmäistä kertaa löysin tieni tänne blogitukseen ja oijoi, siellähän elellään jänniä päiviä! Meillä se "viivan varjo" tuolla tuhisee pinnasängyssä päivänunillaan, joten hui hui hui, kääntyisiköhän se sittenkin plussaksi! :)

  Hyviä unia sinne teille, yöelämä täällä meilläkin tarkoittaa jotain ihan muuta kuin korkkareissa sipsuttelua clubilta toiseen: älämölöä ja meininkiä meillä on, musiikki ja ördääjät (onneksi) puuttuu ;)

  Hauskaa viikkoa ja hei, toivottavasti tupsahtaa plussa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Onnellinen Koti! Ei tainnut "viivan varjosta" sen kummallisempaa tällä kertaa tulla, mutta ehkä sitten seuraavassa kierrossa. Kiitos tsempityksistä kuitenkin.

  Kiva kuulla, että jollekin muullekin se "yöelämä" tarkoittaa muuta, kuin korkkareita ja clubeja. Muistan tuon ensi yönä sipsutellessani yöasussani makuuhuoneen ja olohuoneen väliä. Hauskaa viikkoa sinnekin.

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita!