perjantai 6. tammikuuta 2012

Kevyt -projekti/viikko 1

Päätin jo jossain vaiheessa viime viikolla, että viralliseksi punnitus-/mittauspäiväksi Kevyt -projektiin otan perjantai. Loppiainen tosin sotki ajatuksia niin, että melkein unohdin vaa'alle hypätä aamulla. Muistin kuitenkin ko. päivän ennen aamupalan syöntiä ja yllätyksekseni uusi lukema olikin 900g pienempi, kuin lähtöpaino. 

Viikko on mennyt kaiken kaikkiaan aika kivasti. Olen onnistunut syömään kasviksia vähintäänkin sen 500g/päivä, joka suositus on ja monena päivänä vielä hedelmiä siihen päälle. Ateriarytmin kanssa ei ihan joka päivä onnistunut, mutta olen kuitenkin huomannut, että jos ateriaväli on liian pitkä (=yli 4 tuntia), tartun herkkuihin herkemmin, kuin silloin kun välit pysyvät kohtuullisena. 

Hyvä viikko siis. Parantamisen varaa kuitenkin jäi sen verran, että mitään uusia tavoitteita en vielä ota mukaan. Pyrin jatkamaan kasvisten syöntiä ja keksimään uusia tapoja niiden valmistamiseen. Minkään tiukan ruokapäiväkirjan pitäminen ei minulta onnistu ja siksi esim. Keventäjät -palvelu ei kohdallani ole toiminut, mutta ajattelin ensiviikolla yrittää kirjata ylös kellonajat, jolloin syön ja kasvisten määrät aterioilla. Tämä ihan vain maksimoidakseni näiden muutosten hyödyn ja ollakseni varma, että oikeasti ne teen enkä vain luota siihen fiilikseen, että homma toimii. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita!